Nieuwsbericht in oktober nummer Rijnmond Business

Een mooie lift als visitekaartje

Jarenlang was een liftinterieur van ondergeschikt belang. Modu-Lift brengt hier nu verandering in: gewoon of saai is niet langer meer de norm. “Wij brengen een nieuwe standaard.” Gebruikers en vastgoedeigenaren omarmen Modu-Lift. En terecht, een mooie lift is immers een uitstekend visitekaartje. De kracht zit in het innovatieve en hoogwaardige uitwisselbare kliksysteem dat het jonge bedrijf zelf heeft ontwikkeld. Duurzaamheid staat hierbij voorop. Betekende schade voorheen vooral slopen en lange stilstand, bij Modu-Lift behoort dit voorgoed tot het verleden.

Totaalleverancier

“Met ons unieke kliksysteem zijn alle onderdelen afzonderlijk van elkaar en zeer snel te vervangen”, verklaart Rick Klop van Modu-Lift. Hij vervolgt: “De mogelijkheden om het interieur naar eigen wens in te richten zijn bovendien legio. Wij hebben een uitgebreid leveringsprogramma voor wand-, plafond- en vloerafwerking samengesteld. Als totaalleverancier van liftinterieurs willen wij een bepaalde beleving overbrengen.” Om het de klant gemakkelijk te maken, komt binnenkort een app beschikbaar. “Hiermee kan men zelf een liftinterieur samenstellen, tot aan een eigen digi-print toe. In het laatste geval is bijna alles mogelijk”, aldus Klop.

Pure ambacht

Opvallend is dat het productieproces in eigen huis plaatsvindt. Een rondleiding leert dat de werkwijze bij Modu-Lift pure ambacht is. Mooi om te zien. Specialisten hanteren hun eigen deskundigheid op elk specifiek onderdeel van het proces. “Samen met ons team maken we telkens weer een unieke en tevens efficiënte lift voor de opdrachtgever.”

Beperkt aanbod

Liftinterieurs waren lange tijd van ondergeschikt belang en klanten namen genoegen met het beperkte aanbod. Modu-Lift wil dit patroon doorbreken en ziet de toekomst rooskleurig tegemoet. De ambities liegen er dan ook niet om. Ligt de focus nu nog op Nederland en de Benelux, binnen twee jaar wil men de Europese markt veroveren. Het innovatieve Modu-Lift systeem lijkt een soort garantie om deze ambitie te kunnen waarmaken.

Enthousiast

Aan de doelgroep zal het voorlopig niet liggen: vastgoedeigenaren en gebruikers reageren enthousiast en zien veel potentie in Modu-Lift. In de verdere toekomst wil het bedrijf zelfs toe naar een handelwijze van afleveren waarbij de montage door derden kan worden uitgevoerd. Dit zou uitstekend passen bij de internationale ambities van het bedrijf, want of die klant nu in Polen of Frankrijk gehuisvest is, maakt dan niet meer uit. Klop besluit: “Modu-Lift is een solide systeem dat er straks klaar voor is te worden uitgebouwd.”